2011. június 5., vasárnap

Végre!

Gyöngy került a kezembe... Igaz ez csak egy babaruhán van díszítésnek. A nagylányom elballagott az óvodából. Ennek okán kapott egy igazi Barbie babát. 
Ettől meg rám tört az alkotás vágya, és a régi szép idők emlékére elkezdtem babaruhákat horgolni.

 Ez már egy újabb változat és a kisebbik lányom babáján van. (Mert azt nem lehet, hogy csak az egyik kapjon ajándékot, abból katasztrófa lett volna...)
 Itt jön a meglepetés. (Még számomra is az volt...) Ugyanis az én két kis drágám állandóan veszekedett. Olyannyira, hogy beleuntam és én is kaptam egy babát magamnak, aztán leültem velük játszani, ez bejött... egészen annyira, hogy most mindkettő egyfolytában azzal nyúz, hogy játsszunk.
Ím itt a három fantasztikus hölgy, tegnap este ebben a szerelésben voltak bálban, csak a zene nem tetszett igazán ezért fél tízkor aludni mentünk mindannyian.

5 megjegyzés:

  1. Hát!!!Mit is írhatnék!!!Álomszép ruhákat készítettél!!!Nem tudnék választani,mindhárom tökéletes!!!És a fotó?,annyira élethű,szinte életre keltek a babák!!!Nagyon ügyes vagy!!!

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy sikerült újra alkotnod,már nagyon vártam!!Gyönyörűek lettek a ruhák!:)

    VálaszTörlés
  3. igazi költemények lettek a ruhák, hátha ilyen jó alakom lenne, mint a Barbi babáknak azért én tudnék választani belőle:))

    VálaszTörlés