2010. október 8., péntek

Befoglalás


Dumortierit (továbbiakban szép, kék kavics), amit nemrég találtam egy hobbiboltban... Elég nagy volt és elég lapos. Muszáj volt befoglalni, pedig eddig nem nagyon jött össze a befoglalás, deEva egyik ötletét próbáltam kicsit átvariálni, mert nekem nem volt elég az oldalán 3 szem gyöngy, hanem 5 kellett, aztán a kavicsom görbülete miatt mindig ki akart potyogni, ezért bővebben betöltöttem a közepe felé.
Talán jobban is, mint kellett volna (ez itt a másik oldala). A kövecském elég nagy (majdnem 4 cm átmérőjű), és nekem nem tetszett a háló, ami az oldalán látszódott, így feldíszítettem pár teklával (pontosabban 20 db), így viszont egy akkora monstrum lett (5 cm átmérőjű) és kellően nehéz... szóval nem lehet büntetlenül fejbe vágni vele senkit. Jó erős láncot fűztem hozzá, de ez még lehet, hogy változni fog, nem tetszik a rögzítése, és lehet, hogy nem is lesz elég erős (mármint a rögzítés).

5 megjegyzés:

  1. Drága Mónika!
    Nagyon köszönöm a segítséget, nagy öröm számomra , hogy meg tudom fűzni ezt a gyöngyöt, benéztem a blogodba, szép munkáid vannak, gratulálok, és követni fogom a blogod. Jó munkát

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett. Szeretem a "valaminek" indult, de továbbfejlesztett darabokat, mert abban mindig benne van a továbbgondoló egyénisége is. Gratulálok.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép!!! Remélem, hogy a rögzítés bírja a strapát, kár lenne lebontani! Nekem nagyon tetszik így! :-)

    VálaszTörlés
  4. Kérlek segíts!!! Hol van Budapesten a Tűzgyöngy üzlet?

    VálaszTörlés